Sari la conținut

Urmărește-ne pe social media

Profită de reducerile lunii Iulie!

Politica de Retur

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Consumatorul va notifica vanzatorului decizia de returnare a produsului in cel mult 14 zile de la intrarea in posesia fizica a acestuia si va returna efectiv produsul vanzatorului nu mai tarziu de 14 zile de la data notificarii decizei de returnare.Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de catre consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile. 
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in pachet complet, asa cum a fost primit, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc.
 Produsul se returneaza catre punctul nostru de colectare service pentru verificarea integritatii si functionalitatii doar daca s-au respectat termenele legale mai sus mentionate, in caz contrar se instiinteaza clientul prin email pentru inapoierea produsului pe cheltuiala acestuia. Dupa verificarea produsului in service, se intocmeste de catre un specialist service un document privind starea acestuia
In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.
Purtati raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre dvs.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data informarii SKY SPARKLE LIGHTS SRL (detinatorul www.soolution.ro) de catre consumator, asupra deciziei sale de retragere din contract.
Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la contact@soolution.ro. Dacă cererea de retur este acceptată, vă vom trimite un email de confirmare a returului, precum și instrucțiuni despre și unde să trimiteți coletul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi o returnare nu vor fi acceptate. 

IMPORTANT: Clientul cumpărător este responsabil atât pentru returnarea produsului, cât și pentru achitarea costurilor de transport. 


În cazul în care produsul prezintă urme de uzură sau nu funcționează în parametri normali (este defect), costurile de retur sunt suportate de către vânzător. 

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebare cu privire la politica noastră de returnare la contact@soolution.ro

Satisfactie Garantată

Achiziție sigură 100%

Livrare Rapidă

În toată România în maxim 48 h

Retur Rapid

Garanție de retur de 14 zile